Print this page

O nas

DOMING d.o.o

 

Podjetje Doming d.o.o. je februarja leta 1993 ustanovil arhitekt Igor Žnidar in je prva leta delovalo na Groharjevi 3  v Mariboru, zadnjih 10 let pa podjetje deluje v novih poslovnih prostorih na Svetozarevski ulici 15/IV, v centru Maribora.

 

Podjetje se ukvarja s projektiranjem arhitekture, notranje opreme, projektiranjem urbanizma in okoja. Poleg tega se ukvarjamo tudi izvajalskim inžineringom in nadzorom.

 

Podjetje trenutno redno zaposluje 4 ljudi (arhitekte in gradbenike), priložnostno pa še študente arhitekture. Sodeluje tudi z mnogimi zunanjimi strokovnimi sodelavci in tako izdeluje vso projektno dokumentacijo (vodile mape, arhitekturo, strojne inštalacije, elektro inštalacije, statiko, urediteve okolja, popise del s predizmerami, rušilne projekte, požarne študije, gradbeno fiziko, itd) .

 

V sodelovanju z zunanjimi sodelavci podjetje izvaja tudi letalske posnetke na podlagi katerih se pripravi fotomontaže bodo?ih objektov umeš?enih v prostor. Prav tako izvaja tudi ra?unalniške vizualizacije in filmske animacije.